Glazen Douchewanden & Inloopdouches

Glazen Douchewanden & Inloopdouches

Een douchewand van glas is geheel op maat te verwezenlijken, ook een schuin plafond is geen probleem. Glazen inloopdouches passen bij een minimalistisch ontwerp en dragen bij aan een open en ruimtelijke badkamer.

Salvini Design & Glas Maatwerk streeft ernaar om de glazen douchewanden met zo min mogelijk profielen en stangen te monteren, dit om het eindresultaat  van de inloopdouche zo strak mogelijk te maken.

Tip

Bent u van plan uw badkamer te renoveren of heeft u een nieuwe badkamer gepland? Neem dan als het even kan, voordat u betegeld heeft contact met ons op voor tips en trucs.

Levertijd

Salvini Design & Glas Maatwerk kan meestal binnen drie weken een glazen douchewand of inloopdouche realiseren.

Veiligheid

Iedere douchewand of inloopdouche wordt op maat vervaardigd van Duits gehard veiligheidsglas, dit glas is vier maal sterken dan gewoon glas. In het onwaarschijnlijke geval dat het glas stuk gaat zal het uiteenvallen in kleine korrels, waarbij het risico op verwondingen gering is.

Coating

Het veilheidsglas van van de glazen inloopdouche kan worden voorzien van een oppervlakte beschermende coating, waardoor vuil en kalk makkelijker te verwijderen zijn.