Glazen Douchehoeken & Douchecabines

Glazen Douchehoeken & Douchecabines 

Het wellness gevoel in uw eigen badkamer. Glazen douchehoeken en douchecabines creƫren een heerlijke plek om te douchen, doordat de douchecabine afgesloten wordt door een glazen pendel of schuifdeur blijft het binnen in de douchehoek heerlijk warm.

Salvini Design & Glas Maatwerk is gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van  glazen douchecabines en glazen douchehoeken, geheel volgens uw wensen en eisen. 

Ook bij de glazen douchecabines streven we ernaar om enkel met de noodzakelijke profielen en stangen te werken, zodat de glazen douchecabine of douchehoek  zo minimalistisch mogelijk wordt neergezet.

Tip

Krijgt u een nieuwe badkamer of gaat u uw badkamer renoveren? Neem dan lekker vroeg (het liefst in de planningsfase) contact met ons op. We vertellen u dan waar u op moet letten en geven handige tips & trucs.

Levertijd

De levertijd van een glazen douchecabine of douchehoek bedraagt meestal ongeveer vier weken.

Veiligheid

Bij Salvini Design & Glas Maatwerk wordt elke glazen douchecabine of glazen douchehoek op maat vervaardigd van Duits gehard veiligheidsglas. Gehard veiligheidsglas is vier maal sterken dan gewoon glas. In het onwaarschijnlijke geval dat het glas stuk gaat zal het uiteenvallen in kleine korrels, waarbij het risico op verwondingen gering is.

Coating

Het veilheidsglas van van de glazen douchehoek kan worden voorzien van een oppervlakte beschermende coating, waardoor vuil en kalk makkelijker te verwijderen zijn.